Demoplattform (Ej Kundinlogg)Felaktiga uppgifter!
Kontakta oss på 0155-28 50 20
Misslyckad inloggning
Vi ser att du försöker logga in. Det finns två möjliga orsaker till att detta inte fungerar.
1/ Om du redan är kund till oss så beror detta på att du valt fel inloggningssida. Er CRM-ansvarig har länken till din inloggningssida.
2/ Om du vill logga in som gäst så är du på rätt sida men dina inloggningsuppgifter är felaktiga eller så har ditt testkonto upphört. Kontakta oss på CRM Portalen så hjälper vi dig, ring 0155-28 50 20 eller via e-post till din kontaktperson hos oss.

Bättre försäljning börjar här.


Välkommen till CRM Portalen!

Hej! Vad kul att du har letat dig in på vår hemsida. Har du vägarna förbi Nyköping eller Göteborg någon gång är du varmt välkommen att besöka oss på riktigt, så får du se hur vi jobbar. Vi finns centralt i båda städerna. (Förresten, är du intresserad av att jobba hos oss så hör gärna av dig, vi är alltid på jakt efter fler duktiga kollegor.)

Vi brinner för CRM 

Idag är vi tolv personer med en stark gemensam drivkraft: Vi brinner för CRM och att hjälpa företag öka sin försäljning. Några av oss jobbar mest med att utveckla och anpassa vårt CRM- system , Cirrus , så att det hela tiden möter våra kunders skiftande behov. Andra är ofta ute hos våra kunder och pratar säljmetodik eller genomför olika typer av användarutbildningar.


En produkt, en tjänst eller allt och lite till?

Att vårt CRM-system heter precis som vårt företag kanske verkar en aning förvirrande till en början. Men det beror bara på att systemet är så nära sammankopplat med de CRM-tjänster vi erbjuder.

Det är nämligen detta som gör Cirrus unikt: det är inte bara ett komplett CRM- system utvecklat under mer än 15 års tid, ej heller bara en konsulttjänst som alltid finns nära till hands. Cirrus är allt detta, och mer. Se det gärna som ett sätt att slipa din säljorganisation för att skruva upp säljet till en ny, högre nivå. En portal, om man så vill, till fler och bättre affärer.

Vill du veta mer?

Ring oss på 0155-28 50 20 eller skicka ett mail till hej@crmportalen.se.

Kanske vill du även testa Cirrus på riktigt? Klicka på 'Kontakta oss' längst upp till höger, så ringer vi dig och berättar mer om hur du går tillväga.

 

Kreditvärdighet & tillväxtindex

 

 

 

Låter det intressant?

Du är bara ett litet steg från bättre affärer. Klicka och boka en gratis demovisning av CRM Portalen,
eller ring oss på 0155-285020 så berättar vi mer.

boka en demovisning