Demoplattform (Ej Kundinlogg)Felaktiga uppgifter!
Kontakta oss på 0155-28 50 20
Misslyckad inloggning
Vi ser att du försöker logga in. Det finns två möjliga orsaker till att detta inte fungerar.
1/ Om du redan är kund till oss så beror detta på att du valt fel inloggningssida. Er CRM-ansvarig har länken till din inloggningssida.
2/ Om du vill logga in som gäst så är du på rätt sida men dina inloggningsuppgifter är felaktiga eller så har ditt testkonto upphört. Kontakta oss på CRM Portalen så hjälper vi dig, ring 0155-28 50 20 eller via e-post till din kontaktperson hos oss.

Följ oss på vår blogg.


 

23 feb 2018


Skrivet av
Frida Bredberg

Kategori
Sälj & Marknad

En inbjudan till något du och jag gillar!


Vi vill träffa dig torsdagen den 15 mars och bjuda dig på en god frukost. Vi har satt ihop en spännande agenda som handlar om ökad försäljning. Ett område som jag misstänker att både du och jag gillar och värderar högt. 

 

När vi ses kommer säljkonsult Kim von Walden att ge exempel och beskriva hur vi kan förbättra vår förmåga, kunskap och vårt beteende för att öka våra prestationer. Den typen av prestationer som generar både fler affärer och mer pengar i plånboken. Kim von Walden har framgångsrikt utbildat och utvecklat stjärnsäljare under mer än 20 år. Kim föreläser och utbildar med hela världen som sitt säljdistrikt. Den 15 mars är han och delar med sig av sina kunskaper hos oss i Göteborg.

Vi vill berätta mer om hur du och ert företag kan dra nytta av Cirrus CRM. Cirrus är mer än ett system och som olikt många andra CRM lockar fram och uppmuntrar till rätt beteende. För att lyckas på en marknad där konkurrensen hårdnar varje dag krävs god kunskap, hög motivation och en struktur överlägsen dina konkurrenter.

Oavsett om ni redan överträffat era höga säljmål eller inte, så kommer det inte bli enklare att göra det i morgon eller nästa år. Vi behöver hela tiden vässa vår förmåga och vårt beteende om vi ska ha en chans att vinna fler och bättre affärer än våra konkurrenter.


Göteborg: Torsdag 15 mars kl. 07:30 till ca 09:30

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!