Demoplattform (Ej Kundinlogg)Felaktiga uppgifter!
Kontakta oss på 0155-28 50 20
Misslyckad inloggning
Vi ser att du försöker logga in. Det finns två möjliga orsaker till att detta inte fungerar.
1/ Om du redan är kund till oss så beror detta på att du valt fel inloggningssida. Er CRM-ansvarig har länken till din inloggningssida.
2/ Om du vill logga in som gäst så är du på rätt sida men dina inloggningsuppgifter är felaktiga eller så har ditt testkonto upphört. Kontakta oss på CRM Portalen så hjälper vi dig, ring 0155-28 50 20 eller via e-post till din kontaktperson hos oss.

Följ oss på vår blogg.


 

9 feb 2018


Skrivet av
Frida Bredberg

Kategori
Sälj & Marknad
På gång i Cirrus

Seeing is believing!

Med den senaste versionen av Cirrus Display öppnas nya möjligheter att presentera era viktigaste nyckeltal och målsättningar för hela personalen!Via TV-skärmar på kontoren råder det aldrig någon tvekan om hur ni ligger till mot era mål eller budgetar. Ett utmärkt sätt att med enkla medel sammansvetsa och lyfta upp teamets prestationer oavsett var man befinner sig. Alla ser och kan följa nuläget i realtid och har därmed ännu större chans att påverka resultatet. Möjligheterna är många, och vi hjälper er gärna med kreativiteten!

Cirrus Display kan också användas som en informativ TV-skärm i exempelvis entrén, receptionen eller lunchrummet. Presentera vilka kunder som kommer på besök, uppbokade konferensrum eller veckans planerade nykundsbesök. Vilka nyckeltal och vilken information som ska presenteras utgår från er verksamhets målsättningar och hämtas i realtid direkt från Cirrus.

Be er interna CRM-ansvarig att kontakta oss för mer information!