Demoplattform (Ej Kundinlogg)Felaktiga uppgifter!
Kontakta oss på 0155-28 50 20
Misslyckad inloggning
Vi ser att du försöker logga in. Det finns två möjliga orsaker till att detta inte fungerar.
1/ Om du redan är kund till oss så beror detta på att du valt fel inloggningssida. Er CRM-ansvarig har länken till din inloggningssida.
2/ Om du vill logga in som gäst så är du på rätt sida men dina inloggningsuppgifter är felaktiga eller så har ditt testkonto upphört. Kontakta oss på CRM Portalen så hjälper vi dig, ring 0155-28 50 20 eller via e-post till din kontaktperson hos oss.

Följ oss på vår blogg.


 

14 feb 2018


Skrivet av
Frida Bredberg

Kategori
Rekrytering

Vi söker Frontend-utvecklare!

Har du tidigare erfarenhet av frontendutveckling? Har du drivet att ge allt och vill utvecklas tillsammans med ett starkt företag där gemenskap värdesätts högt? Har du ett stort tekniskt intresse samtidigt som du är en relationsskapare? Då är det kanske just dig vi söker till tjänsten som frontendutvecklare.

Tjänsten passar dig som brinner för utveckling och som vill bli en nyckelspelare i ett växande företag. Att din roll är viktig och betydelsefull för företagets tillväxt skapar ett stort engagemang för dig i din roll och för dig som person.

Låter det som något för dig? Ansök!

Klicka här för att komma direkt till annonsen!


I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work, det innebär att alla ansökningar skickas in direkt via deras hemsida.