Demoplattform (Ej Kundinlogg)Felaktiga uppgifter!
Kontakta oss på 0155-28 50 20
Misslyckad inloggning
Vi ser att du försöker logga in. Det finns två möjliga orsaker till att detta inte fungerar.
1/ Om du redan är kund till oss så beror detta på att du valt fel inloggningssida. Er CRM-ansvarig har länken till din inloggningssida.
2/ Om du vill logga in som gäst så är du på rätt sida men dina inloggningsuppgifter är felaktiga eller så har ditt testkonto upphört. Kontakta oss på CRM Portalen så hjälper vi dig, ring 0155-28 50 20 eller via e-post till din kontaktperson hos oss.

Följ oss på vår blogg.


 

26 sep 2017


Skrivet av
Frida Bredberg

Kategori
Rekrytering

Vi söker en teknisk koordinator!

Är du en skicklig jonglör som gärna håller många bollar i luften? Ser du dig själv som beslutsam, strukturerad och tycker om att planera och organisera? Då är du en potentiell kandidat för rollen som teknisk koordinator hos oss på CRM Portalen! Här trivs du som kittlas av tanken att ha en viktig roll på ett snabbt växande företag. Har du dessutom erfarenhet av en organiserande roll med beslutsmandat och ett önskemål om att jobba i Nyköping, är detta en spännande möjlighet du borde ta vara på!

Ansökningarna gås igenom löpande! 

Klicka här eller på bilden nedan för att komma direkt till annonsen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work, det innebär att alla ansökningar skickas in direkt via deras hemsida.